måndag 23 maj 2011

Helgen

Jodå helgen bjöd på underbart höstväder med stråland sol och en temperatur upp mot 25 grader i söndags. Underbart härligt!

I lördags var vi som vanligt ute och tittade på hus, det känns som om det börjar vända till våran fördel äntligen. Det verkar som om husen sakta sakta börjar falla lite i pris, bara under de sista 2 veckorna har vi sett en hel del hus som de har sängt priset på. Fast risken är ju nu att folk inte säljer sina hus i lika stor utsträckning så att utbudet krymper. Jaja hoppas på något snart i alla fall, jag är så himla trött på skiten nu!
På eftermiddagen åkte vi till lekparken en sväng. På grund av vädret så var det fullt med folk och massa barn och familjer som hade picknick. Lucas hittade ett par hundar han ville klappa hela tiden,  fast de var nog så lagom roade att bli jagade hela eftermiddagen. Åka rushbana och gräva i sanden var också kul.

I söndags åkte vi en sväng till Wollongong för att äta lunch hos C föräldrar. Pasta och italienska köttbullar, inte lika goda som svenska såklart med det var gott med lite lagad mat. På samma gata bor det också lite getter och en jättestor svart gris, så vi var ju såklart tvugna att mata de små söta djuren med lite gräs. Något som jag funderar över är varför djuren som har en hel hage full med gräs ändå verkar tycka att gräset man plockar utanför hagen och matar dem med verkar vara godare. Därav uttrycket 'gräset är grönare på andra sidan staketet' kanske, fast jag tror att de bara är lite sällskapssjuka? Lucas tyckte det var roligt i alla fall!

Inga kommentarer:

Nextblogg

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se