måndag 11 april 2011

Våfflor

Igår skulle jag göra mig till och grädda lite våfflor. Det är ju så otroligt mummsigt tycker jag, och det tycker även Claude och Lucas så vi skulle lyxa till det lite med en våffellunch. Det var ganska länge sedan jag gjorde våfflor så jag hade inte något recept liggande men på ett av torrjäst paketen som mamma skickat från sverige fans ett recept. Jag tänkte inte att det kunde vara så stor skillnad mella olika våffel recept så jag slog till. Vad fel jag hade!  Våfflorna blev jättekonstiga, väldigt lufftiga så det blev liksom inte lagat inuti. De brände fast i våffeljärnet men delade sig mitt itu, de smakade inte gott heller. Kemikaliskt på något vis.

Lucas mumsade i sig några trasiga våfflor i alla fall så det var ju bra. Jag efterlyste bra våffelrecept på facebook igår och fick ett som lät smarrigt av en kompis som jag vet lagar våffler ibland, så de måste ju bli goda. Vi får smaka och se nästa gång jag slår till med våffellunch.
På eftermiddagen var vi i en cykelaffär, Lucas älskar allt med hjul på och är så avis på alla stora barn som kan cykla runt. Så vi tänkte att vi skulle köpa en lite trehjuling snart.  Fast var liten han blev när vi kom till affären, han nådde ju inte ner till marken eller tramporna från någon cykel. Tillslut hittade vi trehjulingar med handtag så man kan putta på och med fotstöd att  fötterna på. Kanske inte den finaste cykeln (väldigt plastig), men vi funderar i alla fall på att skaffa den. Jag ska kolla på nätet om det finns begangnat kanske. Lucas var i alla fall överlycklig inne i cyckelaffären och ville inte alls gå där i från!

Inga kommentarer:

Nextblogg

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se