torsdag 7 april 2011

Äntligen helg!

För mig kommer helgen en dag tidigare än för de flesta, jag jobbar ju inte på fredagar. Det är härligt att kunna ha en extra dag hemma med Lucas, oftast blir det ganska lungt. Vi simmar såklart på morgonen, sedan brukar vi leka hemma eller gå till parken en sväng. Fast i morgon ska vi till IKEA och shoppa lite. Jag har lovat att åka med Claudes mamma och handla lite, och en sväng till IKEA är alltid roligt. Så i morgon blir det köttbullar till lunch.

I kväll har jag och Lucas varit och ätiti sushi med Anna och Jaden. Här i Sutherland där vi bor finns en jätte fin japansk resturang med sushi train, det är alltid massor av folk där så sushin är fräch och myket god. De har stor variation på sin sushi och även ganska bra med lagade alternativ för oss som inte gillar rå fisk. Speciellt den grillade laxen är jättegod!!



Lucas gillar inte sushi något vidare så han fick mat här hemma först. Fisk även här, rester från middagen igår men det gick inte an för en kräsen liten ettåring så det fick bli yogurt och macka i stället.

Lucas var så väldigt blyg när vi kom till resturangen idag, han vågade inte änns titta på Jaden, haha han var så söt! Han försökte hålla sig för skratt när de skojade med honom. Fast sedan gick det bättre, det finns en lekhörna där barnen kan leka på resturangen, vilken bra gräj! Det är så himla mycket lättare när Lucas kan aktiveras och få springa omkring lite medans man äter. Tänk om alla resturanger kunde vara lite med barnvänliga, så att man kan slappna av lite medans man äter, det är ju en win win situation, både resturangen och och de som äter tjänar ju på det. Det är det värsta som finns när man sitter på en trång liten resturang, där det spelas lite lugn musik och alla tittar lite argt på en så fort Lucas säger ett knyst. Fast det är klart att det är ju tur att det finns båda delarna så alla resturangbesökare blir nöjda.

Claude var inte med och åt, han var och spelade Squash med Pete. Det var på tiden att han kommer iväg och gör något åt bristen på träning. Sedan han bytte jobb i augusti har det inte funnits så mycket tid till träning. Men nu kanske det börjar lugna ner sig lite nu på hans jobb, så att det går att klämma in lite andra saker.

Nu är det dax att sova, god natt på er!

Inga kommentarer:

Nextblogg

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se