lördag 5 november 2011

Storhandlat för ett tag

Vi vaknade tidigt idag, lördag och allt. Så vi passade på att åka till Sydney markets för att köpa frukt och grönt för ett tag framöver. Kvaliteten på varorna är så himla mycket bättre och fräschare där plus att det är mycket billigare. Vi handlade en låda med mangos, och massa annat gott. Så nu blir det mycket god frukt att äta  hemma, inga ursäkter för att inte äta hälsosamt alltså. Men vilket kaos det är på Sydney Markets, det är helt hysteriskt, bilar, lastbilar, truckar folk med kundvagnar och skottkärror huller om buller, det är ingen ordning alls. Men det var skönt att ha det gjort. Vi passade på att fika lite på den italienska delikatessen innan vi åkte där i från.

Lucas tar en paus på marknaden
Sedan åkte vi vidare till Costco, en jättesupermarket som har allt. Där köpte vi resten av vad vi behöver för ett tag framöver. Fast inte för att vi inte kommer springa i mat affären flera gånger till i veckan, det är alltid något vi har glömt verkar det som.

Väl hemma fick vi besök av Lucas kompis Jye och hans föräldrar en snabbis, vi  bjöd på pannkakor och blåbär till lunch och medan de små sov middag passade vi på att titta på deras bilder från Tonga. Jenny och Barry var nyligen där och snorklade med valar. Det såg helt fantastiskt läckert ut, vilken upplevelse!  Valarna kom verkligen fram och lät dem känna och hälsa på dem.

Sedan efter  Lucas middagslur gick vi mot simhallen. Jag och Lucas var ju där i torsdags och han tyckte det var så himla kul. Han kan simma helt själv nu (eller simma och simma, men framåt kommer han i alla fall) med sina arm puffar på. Han tycker det är super kul och kan hålla på hur länge som helst. Så i kväll är vi trötta allihopa, Lucas somnade utslagen för en liten stunds sedan och jag och C slappar i soffan.

På väg hem från simhallen

Inga kommentarer:

Nextblogg

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se