fredag 6 januari 2012

Bröllop

Vilket härligt bröllop vi var på igår! Både själva ceremonin och reception efteråt var på ett ställe med en stor balkong ut mot älven med underbar utsikt. För er som känner till serien Packed to the Rafters, så var vi på samma ställe som the "Boat Club" där Ben jobbar.
Inte illa
 Jag älskar att gå på bröllop, det är alltid så mycket känslor, man blir så rörd och otroligt lycklig. Det var så härlig stämning igår, massa god mat och massa barn i Lucas ålder så de roade sig så bra tillsammans att vi kunde äta, mingla och ha det gott utan att behöva springa efter en liten trollunge hela kvällen.



Något som jag tycker är intressant är att många tar det för givet att jag och C är gifta. Vi får ofta frågan om var och hur det var på vårat bröllop, inte frågan om vi över huvud taget är gifta. Sedan blir de så förvånade när de får reda på att vi inte är gifta. Hemma i Sverige är det ju ganska så vanligt att man inte ät gift även om man har barn eller varit ett par/sambos ett bra tag. Efter lite frågor eller några drinkar kommer kommentarerna, 'vi får nog ge C en spark i baken så att han frågar dig snart', eller 'visst vill du allt bli gift', 'hur ser ditt dröm bröllop ut'. Om det nödvändigt är någon av oss två som funderar mer på det där med bröllop och tycker att vi kanske skulle ta och gifta oss ändå så är det nog C och inte jag, det tycker dom är ännu märkligare.
Men vem vet, en dag kanske vi slår till.


1 kommentar:

Emmy sa...

Jo, folk här borta tar ju lätt det för givet efter som det verkar vara ett självändamål att gå och gifta sig... Låter som det var en trevlig fest iaf och tack för din fina kommentar om min krönika!

Nextblogg

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se