torsdag 22 september 2011

Bye Bye gamla dagis

Idag gick Lucas sin sista dag på sitt gamla dagis. Lite sorgligt var det faktiskt, tjejerna som jobbar där är ju himla gulliga. De sista veckorna har Lucas trivts så bra också, han nästan springer in genom dörrarna på morgonen när vi kommer dit. Men det kommer nog gå superbra på det nya dagiset också. Det ska bli så skönt att inte behöva sitta i bilen 45 minuter två gånger varje dag för att lämna och hämta Lucas. Det ska bli så himla skönt att inte behöva planera hans luncher och mellanmål också, och diska alla låder på kvällen. Bara att  lämna av honom på morgonen. Skönt!

Igår bakade vi fiffirutor, kärleksmums eller snoddas eller vad de nu kallas som Lucas tog med till sista dagen på dagis. Mumms tyckte alla barnen, eller det vet jag ju inte om de gjorde, men det sa i alla fall personalen, så hade de tagit kort på hela avskedskalaset som  vi fick med oss hem.

Lucas vinkade till alla, men fattade inte riktigt varför alla ville ha massa kramar också. Han tyckte det räckte med ett litet bye bye.



I morgon ska vi hälsa på nya dagis och leka lite med barnen där. Hoppas att det går bra.

Inga kommentarer:

Nextblogg

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se