söndag 17 juli 2011

Sverige

Nu har vi äntligen kommit fram till underbara Alafors! Det är konstigt hur ett ställe kan göra att man känner sig så tillfreds. Visst det är ju en underbar tid nu när vi är här mitt i sommaren, men ändå. Alla dofter som känns så bekänta, det luktar så där friskt och precis som sommaren ska göra av mossa och blöt skog blandat med blommor och solsken, härligt! De säger att det är dofter som man kommer ihåg mest och det är nog sannt. Vi har bara varit hemma i ett dygn ännu fast vi har ändå lyckats komma ut på 2 långa promenader. Lucas verkar ha kommit ihåg sin mormor och morfar och är redan hemmastad.

Flygresan gick ganska så bra, det blev inte så mycket sömn, på typ 27 timmar sov Lucas kanske 6 timmar allt som allt, i små omgångar, hans mamma fick kanske sova 2.5. Jag var väldigt trött när jag kom fram. Fast även om det inte blev så mycket sömn, var skötte sig Lucas ganska bra, det var inte så mycket sura miner. Men visst är det en väldigt lång resa!! Phu, ser inte fram imot när vi ska hem igen, men det får jag ta då. Nu ska jag bara njuta!

Lucas spanar på flygplan

Frukost på planet

Tillslut sommnar Lucas på  det mest obekvämaste stället. Är man trött så är man.
Mm gott med frulle på sängen

Mamma Mu

Idag fyller Lucas 2 år! Vi firade honom i Australien inna vi åkte och imorgon ska vi ha stort kalas här i sverige, så det blir bara lite paketer och tårta idag. Vi kom med paket och frukost på sängen i morse och sjung för honom, det gillade han! Finaste lilla killen!

1 kommentar:

Asa sa...

Vad mysigt att Lucas minns sin mormor och morfar, han är ju bara två år!
Vi får gratta honom när vi ses i Gbg, ska bli jättekul att träffa er igen!
Strongt av dig att flyga så långt med barn, du visar att allt är genomförbart, go Lina!
Kram

Nextblogg

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se