onsdag 16 maj 2012

Dålig uppdatering och offsite

Ojoj här ser det tomt ut. Det känns mycket svårare nu att uppdatera. Det är långa dagar och när man kommer hem är varken datorn eller mobilen särskilt lockande. Det är klart att man kan skriva på tåget till eller hem från jobbet som jag gör nu. Men en av de största anledningarna till att jag har bloggen är att familjen där hemma ska kunna följa med oss och kunna se mycket bilder på Mr Lucas och det är svårare att fixa med på tåget. Men det är ju samtidigt så roligt att ha bloggen så jag kör på så får vi se hur det blir.

Igår hämtade vi hem Lucas från Nonna ( farmor på italienska) där han har varit i 2 dagar. Det är härligt att ha han hemma igen, härlig med massa små kramar och goa pussar! Fast visst är det skönt med ett break från att stressa från och tillbaka till dagis.

Idag är det som sagt jobb som gäller. Imorgon ska vi ha en offsite med mitt team. Vilket innebär att vi ska ha en dag med team bildning och planering inför året som kommer. På kvällen blir det middag med alla. Det ska bli kul. Det är verkligen skillnad att jobba på ett företag med ca 5 anställda och ett med flera tusen anställda, på gott och ont! Det är roligt att uppleva båda, man lär sig så otroligt mycket!

Inga kommentarer:

Nextblogg

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se