söndag 18 mars 2012

Little kickers

Det blev tidig uppgång idag efter en sen kväll igår. Eller sen och sen, men med Lucas mått mätt var det sent typ 10.30. Vi var på bbq och drick upp våra öl fest hos ett par vänner. Både Jenny och Berry som vi var hos jobbar på ett av Australiens största bryggerier och får varje månad en vaucher för ett antal backar öl och vin. Nu hade de massor av öl med snart kommande utgångs datum och samlade ihop ett gäng som kunde hjälpa dem bli av med dem. Klart vi ställer upp! Lucas och ett par andra barn i hans ålder var också där. Nu märker man mer och mer hur bra de kan leka ihop och roa varandra.

Anledningen till den tidiga uppgången var att Lucas började med sin fotboll idag, Little kickers. 10 stycken 2-3 åringar ett antal bollar kan bli lika med kaos, men det gick förvånade bra och många skratt blev det!

Direkt efter fotbollen åkte vi ner till Wollongong för att fira Lucas farmor. Där blev det återigen mycket mat och mycket folk och vi har haft en riktig relaxing och skön dag. Nu när vi är på väg hem i bilen sitter Lucas och snusar så sött där bak och jag kan konstatera att vi har haft en toppen helg för både stora som små.

1 kommentar:

Boel i Sydney sa...

Later som en trevlig fest:)

Nextblogg

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se