tisdag 14 februari 2012

Getter med fin utsikt

Härlig utsikt från Taronga Zoo
Barry, en kompis till oss hade fått gratis biljetter till Taronga Zoo i Sydney. Så vi och 2 par till med deras små killar åkte dit i söndags. Vi tog tåget och färjan ut, så det blev ett stort äventyr för de små pojkarna. Lucas tyckte nog tåget och linbanan som går upp till ingången var det bästa på hela dagen. Jag menar, vad är det för speciellt med att stå 20 cm från ett rytande lejon, mata stora giraffer eller kolla in krokodiler och elefanter? Nja inte så himla coolt tyckte Lucas.

Inget märkvärdigt med lejon enligt Lucas, kan vi inte åka lite mer tåg i stället
Fint var det där i alla fall, man får en helt otrolig utsikt över Sydney. Vi hade tur med vädret, det hade ju regnat nästan hela förra veckan men i söndags var det strålande sol och varma grader, i alla fall tills vi satte oss på färjan hem, då kom regnet och åskan hördes i horisonten. Jag har faktiskt aldrig varit på Taronga Zoo förut så det var en upplevelse för mig med. En riktigt lyckad dag.

Ser ni getterna i klippskrevan på bilden nedanför (klicka på bilden så ser ni bättre). Tänk vilken utsikt de vaknar upp till varje dag.  


2 kommentarer:

Anna sa...

Ah, vad mysigt! Jag har inte heller hunnit dit an, far se till att aka dit snart. :)

Emmy sa...

Älskar utsikten där uppe vid taronga zoo:) ser ut som en jättefin dag! Kram

Nextblogg

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se